Економски новинари

Александар Јанев – Капитал

Анета Додевска – 24 Вести

Билјана Василева Трендафилова – ТВ Нова

Зејнула Весели – Коха

Младен Чадиковски – Фокус

Наташа Стојановска – Алсат ТВ

Нина Нинеска Фидановска – Утрински весник

Соња Јанковска – 24 Вести